Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50€ tilauksiin
fi

Me olemme viikinkejä!

03.05.2022

Nyt kaikki ahvenen ja hauen kalastajat kuulolle!

Vihdoin ja viimein verkkokaupasta löytyy uusi Viikinki -sarja

Viking-tuotesarja on suunniteltu erilaiseksi. Tämä sarja sisältää erilaisia ​​spinnereita ja buzzbait-uistimia. Tämä sarja tulee kasvamaan ja saamaan vahvistuksia tulevaisuudessa.

  • Buzzbait, Pintaviehe ahvenelle ja hauelle

Nopealla kelauksella tuote tulee pintaa pitkin muodostaen roisketta, värinää ja meteliä. Pelti pyörii veden pintakalvossa rikkoen sitä pulputtavalla äänellä. Todella tehokas pintakalastus muoto ja pystytään kalastamaan samoissa paikoissa kun spinnereillä. 4/0 Nivel koukku mahdollistaa huonompienkin tärppien koukuttamisen. Tuotteen paino on 15g (kokonaisuudessaan noin 20g) , koukkuna 4/0 nivel koukku.

  • Viking Pike mallisto koostuu kahden koon pienemmistä spinnereistä

Tuoteperheeseen kuuluu 15g (koko paino noin 20g) ja 10g (koko paino noin 15g ) nupilla olevat mallit. Tuotteet on suunniteltu niin Suomen Hauelle, isolle ahvenelle sekä Bass kalastukseen. Koukkuna nivel koukku 4/0 (koukku helppo vaihtaa haluttuun koukkuun). Pellit Willow #4,5 ja #4 sekä silikonihame 13cm, joka on myös helposti vaihdettavissa. Muistathan, että meiltä saat tilattua myös vaihtohameita. 

Viikinki -sarjamme on aloittanut maailman valloituksensa Italiassa, ja voitkin seurata Fin Custom Jigs Italian tiimin ja Viikinki sarjan menestystä instagramissa sekä facebookissa. 

Kelpaavatko nämä tekeleet kohdeyleisölle? Nappaako kala? Voin vastata, että: KYLLÄ, Kyllä nappaa! Valitse mieleisesi ja testaa itse (emme ota vastuuta jos kala ei sinulla nappaa).  


psst. onko jotain, mitä sinä haluaisit nähdä FCJ:n valikoimissa, mutta ei siellä vielä ole? Mikä uutuus saisi sinun vapasi värähtelemään?

-FCJ tiimi/N

Kokoelmat