Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50€ tilauksiin
fi

Toimitustavat ja -ehdot

Tilauksen tekeminen edellyttää tilausehtojemme hyväksymistä ja henkilötietojesi rekisteröintiä asiakasrekisteriimme. Ostosopimus on voimassa vasta silloin, kun olemme vahvistaneet ostoksen lähettämällä tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Pidätämme oikeuden korjata virheellisen tiedon jälkikäteen mahdollisissa virheissä, jotka voivat koskea esimerkiksi tuotteen hintaa, varastotilannetta, tuotekuvausta tai toimitusaikaa. Jos et ole tyytyväinen korjauksiimme, voit tietenkin peruuttaa tilauksesi maksutta. 

Tilauksia lähetetään arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 14 arkipäivän sisällä. Toimitusaikaan vaikutaa se, onko tuotetta valmiiksi varastossa. 

Tilaukset toimitetaan Postin palvelujen välityksellä tai Ärräpakettina (asiakas valitsee toimitustavan tilauksen toimitustapa-kohdassa). 

Palveluntarjoaja/Myyjä ei vastaa Postin palvelun viiveistä. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika sovitaan erikseen. Palveluntarjoaja on tällöin asiakkaaseen yhteydessä. 

Asiakas näkee toimituskulut Verkkokauppapalvelun kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä. 

Toimituskulut muodostuvat tilattavan tuotteen/tuotteiden yhteispainosta ja tilavuudesta. 

Asiakkaalla on velvollisuus ottaa toimitettava tuote vastaan sekä tarkistaa se välittömästi. Kuljetusvaurioista on tehtävä aina merkintä rahtikirjaan. Palveluntarjoaja tai Kauppias ei ole velvollinen korvaamaan tilauksessa ilmennyttä puutetta tai virhettä, jota ei ole merkitty rahtikirjaan.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee Asiakkaan ilmoittaa tästä viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa Palveluntarjoajalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Ärräpaketti

Verkkokaupan ominaisuuksista johtuen Ärräpaketille on määritelty paketin koosta riippumatton kiinteä hinta: 5,90€/paketti, aina 5 kilon painoon asti (tämän painavempia paketteja ei voi lähettää Ärräpaketina). Varsinaiset postituskulut olisivat Ärräpaketissa välillä 5,80€-6,90€ (sis. Ärrän postitus pussi/paketti) riippuen painosta.

Ärräpaketissa lähetät pienet lähetykset kätevästi ja edullisesti miltä tahansa Ärrältä mille tahansa Ärrälle
(pl. lentoaseman kioskit ja Helsingin rautatieasema lähtevät ja saapuvat junat, Tampere Keskussairaala TAYS, Oulu Sairaala OYS sekä Kuusamo HC Tropiikki). 

Huom. muistathan ilmoittaa tilauksen yhteydessä (lisätietokenttä), minne R-kioskille haluat tilauksesi toimitettavan.    Valitettavasti tällä hetkellä järjestelmämme ei muodosta tilausvaiheessa automaattista valikkoa alueesi R-kioskeista. Mikäli sinulta jää tilausvaiheessa uupumaan määritelty R-kioski, määritämme R-kioskin puolestasi (pyrimme valitsemaan mahdollisimman läheltä ilmoittamaasi osoitetta).

Kun olemme toimittaneet tilauksesi R-kioskille, Ärräpaketti toimitetaan valitsemaasi R-kioskiin 2 - 5 arkipäivän kuluessa.

Huom. pidätämme muutokset Ärräpaketin hinnan muutokseen R-kioskin Ärräpaketin hinnankehityksen mukaan.

Ehtojen voimassaolo

Nämä ehdot tulevat voimaan 1.8.2020 ja ovat voimassa toistaiseksi. Ehtoja päivitetty 11.12.2020